Tickets

Tickets in voorverkoop: 10€*

Kinderen tot 12 jaar: gratis**

*exclusief servicekosten
** geboortejaar 2009 en later. Betalende toegang vanaf geboortejaar 2008 en vroeger.

Op de wedstrijddag zelf zijn er ook nog tickets te koop aan de kassa. Deze openen om 11u30.

De Rapencross vormt net zoals vorig jaar opnieuw de opener van het internationale veldritseizoen in België.
Op zaterdag 11 september strijken de beste internationale veldrijders van het moment neer in Park ter Beuken.

De online ticketverkoop gaat vanaf halfweg augustus van start.

“Organisatie, hulp- en stadsdiensten, de stad Lokeren, sponsors en onze vele trouwe vrijwilligers zijn enorm gemotiveerd om het maximaal mogelijke te verwezenlijken.”

Zoals bij elke editie staat veiligheid van de bezoeker en deelnemers voorop en uiteraard zullen er een aantal aanpassingen zijn mbt COVID-19. “De invoering van het Covid Safe Ticket, de hoge vaccinatiegraad die tegen de Rapencross bereikt zal zijn en de onmisbare ondersteuning van Stad Lokeren maken een veilige editie mogelijk dit jaar”.

Tickets

De ticketverkoop start half augustus via www.rapencross.be
Een ticket in voorverkoop zorgt voor een zekerheid qua toegang (mits voldaan aan de gezondheidsvoorwaarden) én is goedkoper dan een ticket aan de kassa op de wedstrijddag zelf.

De organisatie van de Rapencross zal werken met het Covid Safe Ticket. Op deze manier kunnen bezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Op en rond het terrein in Park ter Beuken zullen eveneens maatregelen genomen worden om het evenement veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en deelnemers.

Om een geldig covid safe ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers voldoen aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden:

  • je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19
  • je bezit een negatief PCR-testcertificaat
  • je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat
  • je bezit een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.

De organisatie van de Rapencross zal in de komende weken op een duidelijke manier communiceren omtrent deze maatregelen.